NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Relatieve vochtigheid en temperatuur voelers met Modbus RTU uitgang.

Relatieve vochtigheid en temperatuur voelers met Modbus RTU uitgang.

De nieuwe EE072 serie meetvoelers voldoen aan de hoogste voorwaarden bij toepassingen in uitdagende processen zoals bij landbouw, stallen, voedsel, farmacie en cleanroom applicaties.

De meetvoelers zijn uitgerust met een hoogwaardige dunne film polymeer sensor die standaard is uitgerust met een coating tegen vervuiling en chemische verontreinigingen. Deze coating draagt zorg voor langdurig stabiele meet resultaten.

De EE072 serie kan worden geleverd in een kunststof en in een RVS behuizing en worden uitgerust met diverse filters voor specifieke applicaties.

Een voordeel van de toepassing van het digitale uitgangsprotocol is dat naast de Relatieve vochtigheid en Temperatuur ook de afgeleide variabelen zoals: Dauwpunt, Absolute vochtigheid, Mixing ratio etc. kunnen worden uitgelezen.

De opnemers zijn middels een standaard M21x1 connector aan te sluiten. Optioneel zijn er diverse aansluitkabel lengten beschikbaar.

Optioneel zijn de opnemers met een verhoogde temperatuur nauwkeurigheid te bestellen voor klimaat kamers, clean rooms, incubatoren of operatie kamers.

[contact-form-7 id="114" title="Contactformulier"]

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details