NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Lenze applicatieteam breidt zich verder uit

Lenze applicatieteam breidt zich verder uit

toenemende marktvraag systeem automatisering en digitalisering 

Al meer dan 10 jaar spreken we inmiddels over digitalisering en meer automatisering binnen de industrie. De afgelopen 2 decennia heeft Lenze zich gericht op innovatieve soft- en hardware portfolio en investeert op gebied van applicatiekennis binnen de organisatie. 

Onder leiding van applicatie en service manager Bart Smits, en projectmanager Maikel Kling voor de regio EMEA West (Benelux, UK, Frankrijk) wordt de toenemende vraag van automatiserings- en digitaliseringskennis in de industrie beantwoord en ingezet. 

De afgelopen 2 decennia heeft het jubilerende Lenze, dit jaar 75, al vaak jong nieuw talent verworven en haar applicatie afdeling fors weten uit te breiden. 

Sinds februari 2022 heeft de automatiseringspartner de beschikking over de kennis en ervaring van Jeroen de Hond. Jeroen heeft een schat aan ervaring en kennis opgebouwd bij Schneider Electric (Elau) en in zijn lange loopbaan al menig applicatieproject succesvol op zijn teller gezet. 

Lenze zet Jeroen in als Application Engineer Automation-Systems en zal na zijn opleiding binnen Lenze worden ingezet bij bestaande en nieuwe projecten. 

[contact-form-7 id="114" title="Contactformulier"]

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details