NL FR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie

Wat kunnen wij u bieden?

Aantrekkelijke samenwerkingspakketten of een voorstel op maat

FoodTec is een multimediaal communicatienetwerk voor de dranken- en voedingsverwerkende industrie. Via een krachtige combinatie van print, online, digitale nieuwsbrieven en social media wordt dagelijks unieke, actuele content met de voor u relevante doelgroepen gedeeld.

Door al deze kanalen continu te optimaliseren, creëren we niet alleen een groot bereik maar ook effectieve contactmomenten met de juiste bedrijven en beslissingsnemers. Een samenwerking met FoodTec gaat verder dan adverteren. Wij concentreren ons op inhoud, kwaliteit en maximaal rendement voor uw organisatie. Hiertoe bieden wij diverse promotionele pakketten aan, waar onze projectmanagers u telefonisch nog veel meer over kunnen vertellen. En mocht u specifieke wensen of doelstellingen hebben, dan presenteren onze media strateeg en campagne marketeer u graag een advies op maat. Zo bent u altijd verzekerd van een optimale marktbenadering.

DOELGROEP

De gehele voedings – en drankenindustrie, waaronder vlees, vis, schaal – en weekdieren, groenten en fruit, oliën en vetten, maalderijproducten, zuivelproducten, deegwaren, voeders, tabak, fabrikanten, groothandels en invoerders.

OPLAGE

Vlaanderen 5.500 exemplaren
Wallonië 3.000 exemplaren

COMBO PAKKETTEN

Om onze communicatie-opties en tarieven zo helder mogelijk te maken, zijn we overgestapt naar een structuur met een aanbod van vier combo-pakketten, waarin een prominente rol voor digitale media is weggelegd. De opbouw van deze pakketten is hiernaast schematisch weergegeven. Uiteraard lopen we graag telefonisch met u door de mogelijkheden. Dit om tot het best passende, meest effectieve of zelfs maatwerkvoorstel te komen.

  Vraag vrijblijvend de mediakaart aan of neem contact op met onze projectmanager voor meer informatie:


  Projectmanager

  Contact

  Alexander Dewaele

  Projectmanager

  Meer online zichtbaarheid creëren via FoodTec? Bel +32 477 22 41 29 of stuur een mail naar onderstaand adres.

   Stuur ons een bericht

   Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

   Details